POL logo oval personal  

Som säljare kommer du att få möjlighet till expansiva planer om du är pigg på att utmana dig själv och då är detta ett jobb för dig. Vi har aggressiva planer för att öka försäljningen inom våra olika affärsområden. Stärkta av våra framgångar, och en växande kundkrets, vill vi nu fokusera mer krafter på försäljningen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att via telefon och fysiska besök träffa kunder. Vi vill helst att du har en placering på någon av orterna där vi har kontor idag. Men annan placeringsort kan diskuteras inom Skåne/mellersta Götaland.

Personen vi söker bör ha följande erfarenheter och egenskaper:

  • Track record som säljare inom teknik, gärna inom utbildningsområdet.
  • Du bör ha ett väl utvecklat affärstänkande.
  • Vi ser helst att du har genomgått en välrenommerad säljutbildning. Vi värderar också att du är ansvarstagande, har en helikoptersyn och är målinriktad.

Egenskaper

I övrigt hoppas vi att du har egenskaper och drivkrafter som stämmer överens med våra, läs om dessa på http://pol.se/index.php/om-p-l/jobba-pa-p-l.html.

Intressen

Du bör ha ett stort intresse för försäljning, mänsklig utveckling och pedagogik och dessutom drivas av att göra avslut i affärer. Du bearbetar kunder och ansvarar för att få affärsavslut. Försäljningen sker i samarbete med såväl affärsområdesledare som utbildningskonsulter. Du ingår i ett affärsområde och rapporterar till affärsområdesledaren.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Niclas Gunnarsson, antingen via e-post enligt nedan eller via telefon 0451-74 44 00. Ansökan skickar du till .

Vi svarar på alla ansökningar.

 

Produkt startpage 003

js 2014 bild

aj 2014 bild

tk 2014 bild

© P&L Nordic AB   |   Microsoft Partner - Gold Application Development   -   Vxl. 0451-74 44 00   -